Første køb til min lille pige

Dubai Mall

Louis på skøjter i Dubai Mall

Imens jeg har været i Danmark ser det ud til at mine to drenge har hygget sig derhjemme 🙂

image

I Dubai er der nemlig lige nu det som der hedder Eid, hvilket er arabiske helligdage, så nogle institutioner har lukket hele ugen, bl.a. Louis’ skole. En af dagene er blevet brugt i Dubai Mall, hvilket er et kæmpe shopping center som har alt hvad hjertet begærer. Det rummer over 1200 butikker, samt en masse forskellige aktiviteter som man kan benytte sig af. Blandt andet har de et kæmpe stort akvarium, man kan komme ”ind i”, samt en skøjtebane. I denne omgang blev det skøjtebanen der stod for skud og skulle afprøves. Det kan virke lidt skørt at stå på skøjter, når man lige kommer udefra, hvor der er en temperatur på omkring 40 grader, men det hittede stort hos Louis. Jeg er glad for, at på trods af at han er vokset op i et varmt land, stadig har mulighed for at afprøve en hyggelig vinteraktivitet som at stå på skøjter.
Pingvinen som han står med på første billede, er en hjælp til alle børn/nybegyndere der står på skøjter. Udover at være sjov, sørger den også for at være en støtte så man ikke så nemt vælter. Som vi alle ved kan det jo godt være lidt svært at holde balancen på skøjter første gang.. Men se nu her – Louis står helt uden pingvinen 🙂

image

Så hvis I en dag besøger Dubai, og ikke ved hvad I skal få tiden til at gå med, kan det altid anbefales at tage en tur i Dubai Mall. Der når man at blive træt, før man nogensinde når at komme til at kede sig 😉

Hav en dejlig dag alle sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første køb til min lille pige