Modeugen og tyk:-)

Undervisning

Jeg elsker at besøge de forskellige rideklubber omkring i landet:-) Især når klubben gør meget ud af at jeg kommer forbi. Sidst havde de lavet en smuk kage med mit navn på:-) Alle de piger som red med på mit kursus fik en flot Tina Lund Roset. Jeg har fået meget ros fra en masse søde piger, om at de kunne bruge min undervisning til deres træning. Det gør mig meget glad. Jeg nyder at undervise og hjælpe alle de dygtige ryttere vi har i Danmark. Jeg håber jeg får mulighed for at besøge nogle af de klubber igen som jeg har været forbi denne sommer. Det er altid rart at følge med i pigerens træning og se om de udvikler sig år for år med deres ponyerne/heste.

Jeg håber vi ses igen til næste sommer:-) imageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeugen og tyk:-)