Dreng eller Pige

Jaaaaaa jeg skal have en………

I lørdags overaskede nogle af mine veninder mig med en meget smuk baby shower. Jeg skulle (troede jeg)  ud og spise med min dejlige mand, da vi lige skulle stoppe ind forbi min veninde Mai for at hente nogle smykker:-) ( Mai som jeg laver mine smykker horse for luck sammen med) Da vi var igang med at  finde en p-plads siger jeg højt til Allan og Nana ( Min bonus datter) at det ligner min mors bil som holder på p-pladsen ved Mai. Heldigvis tænker jeg ikke mere over det og går hen mod butikken. Mai åbner døren… I meget flot kjole, klar til fest:-) Jeg tænker jo bare det er lørdag aften og at hun nok skal videre i byen. Da vi så sammen går ind af døren til hendes butik,  står en del af mine bedste veninder og råber surprise:-) Jeg blev meget overrasket og glad.

De havde gjort så meget ud af det med pynt, lækkert mad, flotte blomster, smuk kage, gode gaver og det betyder så meget for mig:-) Endnu engang føler jeg at jeg er så heldig med de veninder som er i mit liv. Endda en veninde som havde taget turen fra Jylland og tilbage igen, kun for at være der for mig:-) Tusind tak. Og tak for til de veninder som var med til at hjælpe med pynt og andet som ikke havde mulighed for at komme. Jeg blev glad for at i alligevel havde været en stor del af planlægningen:-)

Ja som i nok kan se på billederne så skal vi have en PIGE:-) Jeg er så lykkelig over at jeg får lov til at opleve en lille dreng og en lille pige vokse op:-) Tusind tak til Allan for denne gave:-) Jeg kunne ikke være mere lykkelig end jeg er lige pt. Vi havde fået af vide til vores første læge besøg at det med 80 procent sikkerhed ville blive en dreng. Da vi så var afsted igen hos læge for 3 uger siden var det tydeligt at den lille dreng var lavet om til en pige:-) Måske er jeg så heldig at jeg får en lille ridepige:-) Kan i hvert fald ikke vente med at møde hende:-) Nu håber jeg bare på at det er en sund og rask baby som snart skal opleve verden sammen med os:-)

Den smukke lyserøde kage er fra www.festfood.dk  Marcipan bund hjemme kogt flødecreme fyldt med danske jordbær pyntet med lyserød kjole På et fad omgivet af jordbær og marshmallowsimageimageimageimage

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreng eller Pige