Equilife:-)

Trænings udstyr er MEGET vigtig for mig

Sponsoreret

Har du ømme fødder? Det har jeg lige pt da jeg er gravid. Jeg underviser ca 3-4 timer næsten hver dag. Derfor går jeg utrolig meget og det er vigtig at jeg ikke får ondt i mine fødder. Jeg har allerede taget en del kg på og det kan jeg især mærke på mine hæle,  når jeg har mine gel-indlæg på kan jeg holde til meget mere:-)

De patenterede gel-indlæg giver støtte til dine fødder, men er meget mere end blot endnu en stødpude til dine sko. Gelen flyder rundt i de specielle kanaler og giver dig hele tiden dynamisk støtte for overlegen balance og støtte. Derved gives også aflastning i både ankler, knæ og hofter.

Jeg kan i hvert fald ikke undvære dem mere:-)

image

Sports-BH’en fra Alignmed er perfekt til støtte i hverdagen, hvad enten du er på arbejde eller er aktiv. AlignMe InterActive Bra er med den patenterede Neuroband-teknologi, som både aktiverer og stimulerer dine muskler, og giver en sundere og rankere kropsholdning.

Det er vigtig for mig at have godt undertøj på når jeg rider. En god sport-bh som støtter godt og sidder fast. Jeg har tit redet med bher som glider ned hvilke genere mig når jeg træner. BHèn fra Anodyne er nem at tage af og på da lynlåsen sidder foran. Den kan købes her.
Fordele

  • Forhøjet bevægelsesfrihed og fleksibilitet
  • PostureCool Moisture Management
  • Lindring af smerter og spændinger
  • Semi-lock lynlås
  • Neurobånd teknologi
  • Øger din kropsholdningsbevidsthedimageimage
    Træningsudstyr er vigtigt for mig. Jeg er hele dagen i bevægelse, om det enten er ridning, løb eller andre aktiviter – så er jeg altid i gang. Derfor er det vigtigt at jeg har det rigtige på, som støtter mig hele tiden på alle mulige måder. 
    Anodyne har et stort udvalg af holdningkorrigerende tøj, som hjælper til at korrigere muskelfunktionen, forbedre blodcirkulationen og endda kan være med til at lindre smerter. 
    Jeg har fået lov til at teste deres indlæg, sportsbh og træningsbukser – og mange af tingene er allerede blevet uundværlige for mig nu.

Jeg rider 6 dage om ugen i 4-6timer. Heldigvis har jeg også tid til andet træning som er meget vigtigt for mig. Jeg elsker at løbe, cykel og spille badminton. Det er vigtigt at jeg holder mig i form og er stærk. Det skal jeg nemlig brugen inden på spring banen når jeg gerne vil vinde. Jeg spiser også sundt da det er en stor del af at holde sig fit. Det er vigtigt at jeg tænker på mit udstyr og mig selv, da jeg gerne vil prøve ved med at ride mange mange år endnu:-)

image imageimageimageJeg er vilde med mine trænings bukser fra anodyne. Tøjet er fremstillet i USA.  Jeg går meget når jeg er gravid både i fitness og når jeg underviser. Det er vigtig at have det tøj på som støtter og hjælper mig igennem nogle lange dage:-)

Anodyne har været så søde ved jer læsere, at I lige nu kan får 15% rabat på Anodynes varer hvis I bruger koden: TINALUND. Dette gælder dog ikke nedsatte varer. Rabatkoden udløber d. 19. juni. Har du brug for ordentlig udstyr som støtter dig, så vil jeg anbefale dig at tage et kig forbi her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Equilife:-)