Trænings udstyr er MEGET vigtig for mig

Ramadan i Dubai

imageimageLige pt i Dubai er der Ramadan. Det startede d.6 juni og så en måned frem. Under denne måned må de lokale og andre muslimer ikke spise om dagen. De må spise når solen går ned og til solen står op. Så mange lever om natten og sover om dagen.

Os som bor i Dubai må selvfølgelig gerne spise hvornår vi har lyst, men vi må ikke spise i det offentlige og alle restauranter er lukket i løbet af dagen. Vi kan bestille takeaway og må gerne spise i vores hjem. Sådan er det, da vi ikke må friste dem som faster.

Vi i biograften d. 6 juni og heldigvis må børn og gravide gerne spise når vi er ude. Så vi kunne stadig hygge med lidt popcorn 🙂 Da jeg er gravid må jeg også gerne drikke og spise når jeg har lyst. Dog prøver jeg på at tage så meget hensyn som jeg kan.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trænings udstyr er MEGET vigtig for mig