Lækkert sengetøj

Lykkelig i Dubai

 

Jeg nyder mit liv i Dubai. Jeg føler mig meget heldig. Jeg kan være mor, karrierekvinde, hustru med god samvittighed. Da jeg boede i dk skulle jeg rejser fra min familie 3-4 dage hver uge for at holde mig på top plan. Nu kan jeg se min familie hver dag og alligevel ride mange store og vigtige stævner. Ligger lige pt nr 6 på rang listen af de bedste danske på verden rang listen. Stadig bedste kvinde. Tror kvinder som har børn ved hvor svært det kan være at nå ALTING uden at tænke over man ikke er nok sammen med sine børn, mand eller om man lige skulle arbejde lidt mere. Især at have tid til sig selv kan være svært. Igår var jeg en tur på stranden helt alene, uden Louis eller Allan bare mig:-) Jeg fik lige tid til at tænke over hvor lykkelig og heldig jeg er 🙂 Meget taknemmelig for de mennesker som vil mig det bedste plus støtter min familie og jeg:-)

image

 

imageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert sengetøj