Så cool

Dejlig hest, Wendy

Jeg er så heldig at have nogle af de bedste heste jeg kunne ønske mig. Denne dejlige hoppe kommer hele vejen fra Italien, vi har været et team sammen i snart 3 måneder. Vi havde et super stævne hvor vi blev nr 2 imod verdens bedste ryttere og heste. Jeg har stolt og glad for at have hende i min stald. Jeg håber jeg modtager flere heste har samme ejer i Italien. Jeg har 8 heste i stalden lige pt som kommer fra 6 forskellige lande:-) Ville være skønt med flere heste fra dk, så vi kan vise hele verden at dk er dygtige til at avle heste og vinde:-) Jeg kan ikke vente til at ride næste stævne denne weekend:-) imageimageimageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så cool