Smuk aftens tur

Fødselsdag

Endnu engang fik jeg bevis på at jeg har de bedste veninder. Jeg havde en skøn aften med dejlig mad og fantastisk selskab. Sara Louise er på besøg i Dubai og har boet hos min familie i 5 dage. Resten af mine gode veninder bor heldigvis i Dubai. Jeg er så glad for jeg efter snart 3 år har fået veninder jeg holder rigtig meget af. Det betyder så meget at man har venner omkring sig som man kan hygge sig med og stole på:-)

Tak for gode gaver. Som i har virkelig har tænkt over:-) Glæder mig til at opleve en af gaverne med to af jer:-) Tak for en smuk halskæde, som jeg allerede har taget på som kan ses på billedet:-) imageimageimageimage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk aftens tur