Jul i Dubai

Slemt til skade:-(

Når uheldet er ude så er det vigtig med god hjælp og gode produkter. Vi er heldige i vores rideklub, at heste hospitalet kun ligger 500 meter fra stalden. Min elev faldt af da hun red alene igår. Hun faldt af fordi hendes hest blev forskrækket, som jo kan ske for alle heste og rytter.  Hesten løb ned mod stalden og faldt i et sving. Hesten er kommet til skade, men dog er det ikke alt for slemt. Vi må allerede træne hende igen efter 3 dage. Ridning er en farligt sport, så vigtig at have gode mennesker omkring sig. Jeg anbefaler at man ikke rider alene eller fortæller at man tager ud rider. Min elev var 8 timer på skadestuen og må ikke ride de næste 3 måneder. Rart at vide hun bliver ok igen. Heldigvis kan jeg hjælpe hende med hendes hest indtil hun bliver klar igen. Pas godt på jer selv og jeres heste.

Jeg bruger produkter fra forever living til mine heste. Det samme gør vores dyrlæge i Dubai.  Produkterne kan købes hos min veninde Tina Dufour på facebook.

Vigtigt vi holder såre rene og at der ikke kommer fluer på såret. Fluer ligger æg og det skal helst undgås. imageimageimageimage

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i Dubai