Så cool

God julegave ide

Min smukke bonus datter Emma bruger disse tre gode læbestifter fra forever, som hun anbefaler til andre:-) Hun er næsten lige blevet udannet som makeupartist, så Emma ved hvad hun snakker om:-)

Mangler du en gave til din datter, mor, kone, kæreste eller veninde, kan du bestille dem hos mig. Skriv til mig her eller på min facebook side. Du kan få 15 procent hvis du får mit id nr. Køber du mange gaver kan du spare helt op til 30 procent:-) Så måske ved du nu hvad du skal købe i advent og julegave:-) Du kan se flere produkter www.tinalund.flp.comimageimageimageimageimageSmukke Emma:-) Tak for nogle flotte billeder og et godt tip til mine læser:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så cool