Ny maskine

Stævner i Dubai

image

Rikkes hest Die Hard

image

Rikke og jeg

Jeg havde en skøn weekend, hvor jeg vandt en masse gode præmier:-) Rikke som er ejer af en dejlig vallak hele vejen fra dk vandt hans første 4-5 års klasse. Vi er alle meget stolte af Die Hard, som har været i træning hos mig i snart et år. Vi håber at han i fremtiden vil blive vores nye stjerne 🙂 Jeg vandt også klasse for 6 års heste ( 4-5-6 års heste er ung heste som rider mod hinanden) Hun er ejet af en lokal mand, som igår også var meget glad og tilfreds:-) Jeg har kun trænet hende i 2 måneder 🙂 Så jeg har et godt hold af unge heste som jeg er ved at uddanne:-) Elsker mit job

image

True grit 6 år

3 kommentarer

 • Gitte

  Hej Tina. Hvor står dine heste i Dubai, og hvor rider du stævner henne? Vil gerne komme forbi og heppe en dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Idet at vi i år har overvejet at holde ferie i Dubai, ca i starten af juli, tænkte jeg på….. om du kan anbefale et bestemt område, hvis man gerne vil ud og se nogle stævner og heste. Evt også et sted, hvor man kan leje heste. På forhånd tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Juli er meget varmt og derfor er der ingen stævner på dette tidspunkt. Kommer i med børn?
   Tina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny maskine