Hjælp kan ikke vælge😎

Min søster ❤️

imageJeg har altid været tæt med min søster. Efter jeg er flyttet så langt væk kan det være svært at  følge med i hendes liv. Charlotte har fået en skøn dreng som nu er 18 måneder. Hun er gravid med endnu en dreng så skal hilse på verden til februar. Min søster og hendes familie har boet i Hamborg de sidste 8 år. Så der er lang vej mellem Hamborg og Dubai. Især efter vi begge har fået børn er det endnu sværer at besøge hinanden. Jeg havde altid troede at være børn ville blive bedste venner, men ikke nemt når de kun ser hinanden et par gange om året. Heldigvis er vi gode til at bruge FaceTime, whatsapp, Instagram og Facebook så man kan følge med i deres hverdag. Håber at se dem alle snart igen 💙

4 kommentarer

 • Camilla Jensen

  Hej Tina. Fedt du har en blog! Rider din søster stadig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Mange tak:-) Ja hun rider stadig, dog har hun lige fået to søde drenge, de tager lidt af hendes tid:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Askholm

  Hej Tina! Er det din tvillingesøster, eller bare en søster der ligner dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp kan ikke vælge😎