Show på lørdag

Møder stadig nye veninder :-)

image

Sov sammen med denne lille nuser hund:-)

image

Gode danske veinder:-)

Jeg er så glad for stadig at møde nye veninder på min vej. Dejligt jeg har så dejlige og søde veninder som hente mig i lufthaven, tager med til Odense og ser mit show. Derefter får jeg lov til at sove i den flotteste lejlighed i kbh. Hygge søndag morgen med morgenmad og gå tur:-) Til sidst fik jeg endda en lille gave som både Allan. Louis og jeg kommer til at nyde:-) Tusind tak:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Show på lørdag