Efterårsgarderoben

Verdens højeste skyskraber

Burj Khalifa 
Dubai-Burj-Khalifa-Tour-Guide

Burj Khalifa er verdens højeste bygning.

Konstruktion af Burj Khalifa begyndte i 2004, hvor de færdiggjorde det i 2009. Bygningen åbnede i 2010 som en del af den nye udvikling kaldet Downtown Dubai. Den er designet til at være kernen i stor skala, blandet brug udvikling. Beslutningen om at bygge bygningen er angiveligt baseret på regeringens beslutning om at diversificere fra en oliebaseret økonomi og for Dubai for at få international anerkendelse. Bygningen blev opkaldt til ære for herskeren af ​​Abu Dhabi og præsident for De Forenede Arabiske Emirater, Khalifa bin Zayed Al Nahyan; Abu Dhabi og UAE regeringen lånte Dubai penge til at betale sin gæld. Bygningen brød talrige højde optegnelser.

Burj Khalifa er designet af Skidmore, Owings og Merrill, som også designede Willis Tower og One World Trade Center. Udformningen af ​​Burj Khalifa stammer fra mønsterdannende systemer indeholdt i islamisk arkitektur, inkorporerer kulturelle og historiske elementer bestemte til regionen såsom spiral minaret. Y-formede plan er designet til boliger og hotel brug. En afstivet kerne strukturelle system bruges til at understøtte bygningens højde, og beklædningen systemet er designet til at modstå Dubais sommertemperaturer. I alt 57 elevatorer og 8 rulletrapper er installeret, med elevatorer med en kapacitet på 12 til 14 personer pr hytte.

Vil du op i verdens højeste bygning, og se Dubai fra det smukkeste perspektiv? Skal du til Dubai her i efterårsferien, og er klar på at opleve noget så unikt som at stå oppe i verdens højeste bygning? Så tjek deres guides ud HER. Det er som sagt en utrolig unik oplevelse og det er noget man aldrig glemmer ! De har en souvenir butik deroppe med en masse hyggelige ting, og du kan også få taget nogen greenscreen billeder af familien, hvor det skal forestille at i hænger ude på bygningen. Det er da også ret cool at kunne sige at man har været oppe i verdens højeste bygning? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsgarderoben