Verdens højeste skyskraber

I have two moods

Soft and sweet or Black and raw? 
Screen Shot 2015-09-20 at 18.30.33

Jeg tror ikke jeg er den eneste der har det på den her måde! Den ene dag går jeg i girly farver og stilletter, og den anden dag går jeg kun i mørke farver og sorte støvler. Enten er jeg i humøret til at dulle mig op, og ellers så er jeg i det humør hvor jeg bare smider et par sorte jeans på og en sort hue eller hat, med et par matchende sorte solbriller. Det er mine to “moods”. Jeg har et par veninder der har det på samme måde. Tror egentlig at det bare er os piger der har det sjovt med at være anderledes hver dag, og næsten skifte stil hver dag. Jeg tror også at det har noget at gøre med vejret og hvordan ens dag har været. Hvis at solen skinner højt på himlen, og man har lyst til at gøre noget ud af en selv, så vælger man næsten altid lyse farver og lidt mere piget tøj, hvis man kan sige det på den måde 😉 Og ellers hvis vejret feks. er gråt og man faktisk ikke rigtig magter at gøre så meget ud af sig selv og bare har lyst til at se rå ud, vælger man altid noget af det mørkeste tøj man har i sin gaderobe. Jeg elsker at skifte imellem at være piget og rå. Det er som om at man skifter personlighed. Synes det er så fedt at eksperimentere med. Har du det på samme måde? Hvad kan du bedst lide, at gå i lyserødt og lyse farver, eller mørke rå farver? Er du begge dele ligesom mig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens højeste skyskraber