Svært at sige på gensyn

Guld 1992

IMG_5052

Anders August plus alle dem som har hjulpet og deltaget i filmen. Stort tillykke:-)

Flimen kan jeg stolt sige er skrevet af min dygtige fætter Anders August. I rollen som Richard Møller Nielsen ( landstræneren ) gør Ulrich Thomsen et rigtig godt job:-) Filmen er instrueret af Kasper Barfoed.

IMG_5048

 

Lige den dag/aften kan jeg huske som om det var i går. Jeg sad sammen med min familie. Min far, som er tidligere fodbold spiller og har spillet en masse landskampe for det danske landshold. Min dejlige mor som havde en masse slik og is til hele kampen plus min søster som heppede sammen med mig. Danmark vandt 2-0 over Tyskland til fodbold-EM i 1992. Det var det vildeste og der var fest hele natten i kbh. Jeg var ikke så gammel, men jeg huske vi min far tog os med ind til kbh for at fejre at Danmark havde vundet guld. Jeg husker hvordan alle festede og sang, en oplevelse som jeg aldrig glemmer.

Jeg har faktisk opkaldt en af mine heste efter det ord som man ikke er til at glemme… sagt af Flemming Toft, Huttelhut:-) Da Jonh Faxe Jensen scoret det første mål. Måske min hest en dag kommer til at vinde guld ved EM:-)

Hele denne meget spændende historie, bliver nu fortalt i den nye film “Sommeren ’92” som jeg var til gallapremiere på i Imperial lørdag aften.

IMG_5043

Her står jeg sammen med Krølle:-) tidligere fodbold spiller, som har hjulpet skuespillerne til at ligne rigtig fodbold spillere:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svært at sige på gensyn