Fashion forward in Dubai

Kidzania i Dubai

Der er ikke mange turister som kender til Kidzania i Dubai mall. Det er etnfantastisk legeplads for børn. I sær børn eller min mening fra 6-12 år. Min bonus datter på 11 år er vild med at være der og kan bruge 3-5 timer med leg og hygge:-) Det er også rigtig dejligt for os forældre som gerne vil rundt og kigge på butikker, spise en middag eller bare lige have et par timer uden børn:-) Når børnene er over 6 år behøver forældre ikke at være hos dem og man kan trygt aflevere børn hos kidzania uden at være urolig. Sikkerheden er i top. De kan selv lave deres egen pizza, bruger, cup cake og meget mere. Så der er en del mad at vælge i mellem:-)

Louis og jeg var afsted igår. Louis er under 3 år og derfor var jeg med ham hele tiden. Han er ikke klar til at være uden mig endnu:-) Louis kørte selv bil, fik malet hans ansigt og legede løve i nogle timer:-)IMG_4784.JPG

IMG_4776.PNG

 

 

KidZania provides children and their parents a safe, unique and very realistic educational environment that allows kids between the ages of four to sixteen to do what comes naturally to them; role-playing by mimicking activities done by adults in real life.

As in the real world, children perform “jobs” and are either paid for their work (as a fireman, doctor, police officer, journalist, beautician, etc.) or pay to shop or to be entertained. The indoor edutainment centre is a city built to scale for children, complete with buildings, paved streets, vehicles, a functioning economy, and recognizable destinations in the form of “establishments” sponsored and branded by leading multi-national and local brands.

KidZania also provides a separate area for toddlers to play in a safe and engaging environment.

 

From police officer to dentist to journalist, KidZania Dubai offers over 80 role-playing activities in more than 60 establishments with a range of ease and intricacy to meet the abilities and interests of every child.

Kids work to earn kidZos, KidZania’s own currency, so they can pay for goods and services in the KidZania city. Pilots navigate airplanes, television anchors read the news, police officers perform detective work and chefs cook up tasty food.

KidZania is a complete city with a hospital, fire station, beauty salon, bank, radio station, supermarket, television station, pizzeria, theater, and much more. The 80,000 square foot city is scaled down two-thirds in height and therefore all facilities are designed to be ‘just right’ for children

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion forward in Dubai