Xkonen, Rikke Mai

Hotel i Dubai 

Der er mange der tit spørger mig om jeg kan anbefale et godt hotel i Dubai .jeg kan anbefale mange rigtig lækre hoteller, men det kommer an på om i har børn med og i hvilke alder børnene er, plus jeres budgetter. Et af mine yndlings hoteller i Dubai er Bab al shams.

Bab Al Shams Desert Resort and Spa ligger blandt klitterne omkring Dubai. Det tilbyder 5-stjernet luksus og en infinity-pool med udsigt over ørkenen. I Satori-spaen tilbydes en bred vifte af behandlinger, herunder foryngende massager.

Bab Al Shams Desert Resort and Spa er bygget i samme stil som et traditionelt arabisk fort. De brostensbelagte alléer baner vejen gennem gården med springvand og den frodige have til de elegant indrettede værelser, som byder på rustikt arabisk design.

Gæster kan udforske den omkringliggende ørken med jeep, til hest eller på kamel. Der tilbydes yderligere aktiviteter på selve ejendommen såsom bueskydning, falkejagt og kroket. Børnene kan benytte faciliteterne i børneklubben Sinbad, eller de kan lege i det skyggefyldte børnebassin.

Bab Al Shams byder på 4 restauranter, hvor der serveres traditionelle og internationale retter. Den berømte udendørs restaurant, Al Hadheerah Desert, tilbyder middagsgæsterne en enestående arabisk oplevelse.

Bab Al Shams Desert Resort and Spa ligger ca. 45 minutter fra Dubais internationale lufthavn og midtbyen.

Jeg var så heldig at vinde et gavekort med ophold på dette dejlige hotel. Jeg tog hele familien med og havde en dejlig dag, aften og morgen 🙂 Både Nana og Louis synes det var sjovt, dog jeg vil sige at det er ikke et sted man skal være i mange dage, så kan man godt komme til at kede sig lidt, især børnene.

2 kommentarer

 • C

  Bor Allans datter hos jer i Dubai eller er hun på ferie? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Nana er på ferie hos os. Men flytter herned igen efter sommerferien:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xkonen, Rikke Mai