Fujeirah

Nyder en fridag med overnatning i skønne Fujeirah. Strandene med det skønneste turkise klare vand og roen fra bjergene i baggrunden:-) Husk at forkæl dig selv, dit forhold, påskøn livet og alle de muligheder det byder dig. Skønt med behagelig mentalt optankning og så kun 2 timers kørsel fra det pulserende Dubai.

Landet med de 7 Emirater ( Umm al-Quwain, Dubai, Fujairah, Ajman, Ras Al-Khaimah, Sharjah, Abu Dhabi )  med hver deres at byde på. Rå bjergkæder, ørkner, Burj Khalifa ( 828m ) Burj Al arab ( 7 stjernet hotel ) Palmen, Verden,  Dubai Mall, Ferrari World, Sheikh Zayed Grand Moske og ikke mindst Dubai´s vilde Visioner

IF YOU DONT THINK ITS ALL ABOUT WINNING, YOU DONT KNOW DUBAI ( Dubai´s Slogan )

IMG_3567

IMG_3572

IMG_3580

IMG_3664IMG_3642

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billigt legetøj