Fedt, jeg vil også prøve:-)

Børnefødselsdage

At deltage i børnefødselsdage i Dubai er noget helt andet end Danmark. For det første er det meget nemmere at lave store flotte arrangementer når man altid er sikker på at solen skinner. Så der er altid mulighed for at inviterer til aktiviteter udendørs. Hvor ungerne kan komme ud og bruge deres krop.  Der findes rigtig mange muligheder hvor man kan få forskellige arrangører hjem til en. Man kan fx bestille en lille zoologisk have hjem til haven, Sportsaktiviter, en klovn, eller et helt udendørs cirkus. Ja det er jo kun ens egne idéer og budgetter der sætter grænsen. Vi har virkelig deltaget i nogen helt unikke fødselsdagen med Louis her i Dubai.

Det jeg dog synes er helt specielt er, de børn som bliver inviteret til fødselsdage, for de altid en gave med hjem. Så man kommer med en gave til fødselsdagsbarnet, men man for selv en gave med hjem og det er alt fra biler til drenge barbiedukker til pigerne og meget mere.

Måske skulle jeg prøve at holde Louise næste fødselsdag i Dubai:-) Det er dog stadig længe til han bliver 3 🙂 D. 20 august. Sammen dag som vi har vores bryllups dag:-) Så det d. 20 august vil altid være en hel speciel dato for vores familie:-)  En grund til fejrer dagen endnu mere:IMG_7649IMG_7662-)IMG_7668IMG_6330.JPGIMG_7677

3 kommentarer

  • Sarah

    Hej Tima:) Kan Louis snakke med de andre børn og voksne der nede?:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh det må noget af en oplevelse for et barn, at være med til sådan en fødselsdag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedt, jeg vil også prøve:-)