Udsalg

Den store Moske i Abu Dhabi

Sheikh zayed moske i Abu Dhabi er noget af det smukkeste jeg har set i mit liv. Mange af mine kollegaer har sagt til mig at jeg skulle køre ind og besøge denne flotte moske. Men jeg var nu ikke sikker på at det var noget for mig. Efter har taget turen igår samme min mor, Allan og Louis må jeg indrømme at det er noget er det smukkeste jeg har oplevet i mit liv. Det var også en oplevelse i sig selv bare at komme ind i moske. Min mor og jeg var nede I en kælder for at hente en kjole som vi skulle have på. Desværre havde vi selvfølgelig begge glemt vores ID men kun taget pengene med. Men man skulle selvfølgelig ikke bruge sine penge men kun sit ID, da det ikke koster noget at komme ind i en moske. Så jeg måtte lige låne Allan’s id for at kunne modtage en kjole. Så husk id kort hvis en dag vil opleve mosken

Det er helt sikkert turen værd fra Dubai til Abu Dhabi. Det tager kun en time og nemt at komme ind og ud af byen:-) Det er i hvert fald noget jeg vil mindes resten af mit liv og en god oplevelse for hele familien:-)

IMG_0320.JPG

IMG_0293.JPGmoske2moske1

7 kommentarer

 • Lullu

  Hej Tina,

  Vi tager til Dubai på Onsdag på 12 dages ferie:-D Vi har en lille søn på 3 år og jeg vil høre dig om gode råd til what to see og what to do, både med og uden barn? (har en barnepige med). Vi kommer til at bo på jumeirah beach. Og… kan det betale sig at købe mærkevarer derude LV m.m. ? På forhånd tak for svar, god Søndag derude:-) xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Tina,

  Tak for en god og lærerig blog!
  Det ville være fedt hvis du evt. vil lave et indlæg med ting, som man bør opleve/se mens man er i Dubai 🙂
  Min mand, og baby på 5 mdr skal afsted om en måned og vi glæder os så meget 🙂

  Mange hilsner fra Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Faiza

  Hold da op, hvor er den flot den moské. Super smukt billede af Jer to.

  Må jeg spørge om noget?
  Taler I arabisk i dagligdagen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Lund

   Nej der er ingen af os der kan tale arabisk… Kun nogle få ord:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikael Costa

  Hej Tina,
  Tak for dit indlæg. Jeg tager derhen i dag, og det bliver ekstra stort efter dit indlæg.
  Krammer fra Abu Dhabi

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg