Bedste veninde

Kongen af Saudi er død

Saudi-Arabiens kong Abdullah er død efter længere tids sygdom.

Abdullah, der menes at være født i 1924 og dermed blev 90 år, har regeret Saudi-Arabien siden 2005, men reelt har han ledet landet siden midten af 1990’erne, da hans forgænger, Kong Fahd, blev ramt af et invaliderende slagtilfælde.

Pga hans død måtte alle deltagerne fra Saudi ikke stille op til start ved det store ride stævne igår…

Jeg vandt igår men det måtte ikke fejres med musik og jubel. Efter stævnet på hjem var der kun klassisk musik som bliver spillet til en begravelse. Så selvom det var en saudisk konge som er død er der stor sorg i Dubai.  Igår var Allan ude og spise med venner fra dk, og de ville se det flotte springvand som ligger ved Dubai mall, som mange turister hele verden over kommer for at se, var lukket. En af vores venner som er DJ skulle heller ikke på arbejde igår da de ikke måtte spille musik nogensteder… Selv i dag i fitness var der ingen musik. Vildt

Tænk hvad det koster for Dubai når en kongen dør. Sikke en respekt de har for de kongelige. Det kan jeg faktisk godt lide.

Så det er en ny oplevelse….. Dette ville jo aldrig ske i Europa.

De skal sørge i tre dage, og mange af saudierne som bor i Dubai flyver hjem for at være sammen med deres familie og venner.

Jeg kan kun sige at jeg lærer så meget om en anden kultur ved at bo i Dubai. 8748d1abb8914c53a67bb9594d4a86ca_abdullah

 

4 kommentarer

  • Faiza

    Hej Tina.

    Jeg vil bare sige, har virkelig respekt for dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina.

    Jeg tror nu ikke at det er respekt de har i Dubai. Jeg mener at de har diktatur i Saudi-Arabien, så det nok mere derfor.

    Mvh
    Frk. Blomst

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ronnie Gasseholm

      Nu ligge DUBAI ikke i Saudi Arabien, men jah de har en form for diktatur som dog er noget bedre end det som er i QATAR & Saudi Arabien

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste veninde