Den store Moske i Abu Dhabi

Cool tøj

Der fandt ud af at jeg skulle have en søn blev jeg er så utrolig glad for det var min største ønske. Dog da min bedste veninde fik at vide hun skulle have en datter, kunne jeg mærke at jeg var lidt misundelig over ikke kunne finde fine kjoler, sætte hår og ligge make up på hende, samt give mine smykker ,tasker, sko mm. videre til hende en dag som min mor har gjort med mig:-)

Med tiden har jeg fundet ud af det er ligeså sjovt at finde cool og fedt tøj til drenge og måske endda lidt nemmere og sjovere:-) For mig at det vigtig at min søn har behagelig og noget han kan bevæge sig godt i når han leger i vuggenstuen og hjemme:-)

Selvfølgelig skal han også have lidt fint tøj når han skal med mor og far i byen:-) En af de steder jeg altid finder cool, behageligt og samtidligt til en god pris( Som er meget vigtigt) er i Forkids. Man kan finde forkids butikken på Ndr. Frihavnsgade 62, 2100 kbh Ø

Et billed af Louis i Forkids bluse på vej til hans bedste veninde med chokoladeIMG_9882 2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den store Moske i Abu Dhabi