Roberto ´s

Diamanter

Tak for alle de beskeder jeg får fra alle jer. Jeg har fået en besked om hvor det bedste sted i Dubai er at købe diamanter. Det er helt sikkert cara. De har et meget stort udvalg af rigtig flotte diamanter i alle farver. Man kan også selv for designet et smykke, man skal bare have et billede med. Det er rigtig gode priser, så gode priser at nogle at mine veninder har kunne sælge dem dobbelt op af pris de kommer hjem. Så hvis man er på udkig efter inspirerende flotte og anderledes smykker så er Dubai det rigtige sted:-)

IMG_9243.JPG

IMG_9247.JPG

IMG_9246.JPG

IMG_9245.JPG

1 kommentar

  • Betina

    Hej Tina
    Jeg boede i Dubai indtil sommeren 2013 og min faste guldsmed var Monili hvor jeg syntes at jeg fik de bedste priser og det bedst udførte arbejde. Ps.har
    arbejdet 10 år i guldsmedebranchen.☺

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roberto ´s